Страшен скандал се разрази в чалгата.  Емрах здраво яхна метлата

...
Страшен скандал се разрази в чалгата.  Емрах здраво яхна метлата
Коментари Харесай

Ексклузивно: Емрах Стораро проговори за сексуалната ориентация на неговите колеги

Страшен скандал се развихри в чалгата.  Емрах крепко яхна метлата в новата нашумяла обществена мрежа Threads. Там бълва като картечница скандални статуси.

„ Azis,, medi I galin sa pederasi ”, написа по-малкият наследник на Тони Стораро. А почитателите на чалга артистите напряко го попиляха с обиди в мненията си на скандалното му изявление.

Една от читателките предизвести изпълнителят на „ Ергенът “, че Галин също употребява приложението и най-вероятно ще види неговия пост.  Безстрашният Мачо отвърна: „ Oplashi me ”.

Емрах призна, че тъй като родителите му нямат threads, той ще е " същинския си аз ", тъй като те няма да виждат какво става.

Стораро е сърдит, че девойките си качват чатове с него, с цел да си вършат реклама. Всички взеха решение, че ще пишат на татко му, с цел да му опишат за държанието му? " И да пишете, и да не пишете на наще - изгода няма ", отсече обаче Емрах.

Профилът на хитовия реализатор се трансформира в турски сериал. Емрах побърза да се оправдае, като сподели, че бил хакнат и всички постове не са негово дело. Дали в действителност е по този начин може единствено да гадаем, само че неизбежно постовете  му ще развихрят скандал.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР